April 2020
M T W T F S S
« Mar    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Share on Facebook

Fri 31.3.

Caro Somerset by Emil Eve Architects

Posted by Walter Phillips on 31.03.2017 - Tagged as:

Caro Somerset by Emil Eve Architects

Photographer: Mariell Lind Hansen

Caro Somerset is a new lifestyle store, cafe and b+b in Bruton, Somerset designed by Emil Eve Architects.

The Grade II Listed highstreet property has been extensively reconfigured, refurbished and extended to become a new destination in Bruton, home of Hauser + Wirth and The Chapel. With its low ceilings and doors, uneven walls and floors and original features, the shop and cafe were never going to be slick white designer spaces, neither did we want to over-reveal or strip back and expose surfaces in a ‘shabby-chic’ style. Instead we sought to place flexible furniture pieces into the rooms and to use original elements of the building, such as the fireplaces, niches and deep window reveals for display. Materials and colours were chosen to compliment the existing character of the rooms: shady, welcoming and intimate.

 

Caro Somerset by Emil Eve Architects

Photographer: Mariell Lind Hansen

Caro Somerset by Emil Eve Architects

Photographer: Mariell Lind Hansen

Caro Somerset by Emil Eve Architects

Photographer: Mariell Lind Hansen

Caro Somerset by Emil Eve Architects

Photographer: Mariell Lind Hansen

Caro Somerset by Emil Eve Architects

Photographer: Mariell Lind Hansen

Caro Somerset by Emil Eve Architects

Photographer: Mariell Lind Hansen

Caro Somerset by Emil Eve Architects

Photographer: Mariell Lind Hansen

Caro Somerset by Emil Eve Architects

Photographer: Mariell Lind Hansen

Caro Somerset by Emil Eve Architects

Photographer: Mariell Lind Hansen

Caro Somerset by Emil Eve Architects

Photographer: Mariell Lind Hansen

Caro Somerset by Emil Eve Architects

Photographer: Mariell Lind Hansen

Caro Somerset by Emil Eve Architects

Photographer: Mariell Lind Hansen

Caro Somerset by Emil Eve Architects

Photographer: Mariell Lind Hansen

 

Read the full article on Architonic