July 2020
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Share on Facebook

Tue 7.10.

‘A hut on the corridor’ by Tsubasa Iwahashi Architects (JP)

Posted by Walter Phillips on 07.10.2014 - Tagged as: ,

'A hut on the corridor' by Tsubasa Iwahashi Architects, photos: Takumi Ota

‘A hut on the corridor’ by Tsubasa Iwahashi Architects, photo: Takumi Ota

An office space renovation in Osaka, Japan by Tsubasa Iwahashi Architects deftly brings outdoor features inside: large wooden windows with oversized sills that look out onto the corridor, a wood shed for informal meetings and numerous carefully placed plants.

 

 

'A hut on the corridor' by Tsubasa Iwahashi Architects, photos: Takumi Ota

‘A hut on the corridor’ by Tsubasa Iwahashi Architects, photo: Takumi Ota

The 40 foot space includes an expanded corridor to accommodate a three-sided ‘hut’, part of the landscape visible from the offices that line the corridor.

 

'A hut on the corridor' by Tsubasa Iwahashi Architects, photo: Takumi Ota

‘A hut on the corridor’ by Tsubasa Iwahashi Architects, photo: Takumi Ota

 

'A hut on the corridor' by Tsubasa Iwahashi Architects, photos: Takumi Ota

‘A hut on the corridor’ by Tsubasa Iwahashi Architects, photo: Takumi Ota

PROJECT DATA
Location : Sanko bld. 2F, 1-8-2, Nishihommachi, Nishi-ku, Osaka, Japan
Completion : Mar. 2014
Floor Area : 150m2
Owner credit : Xebec Real Property Co., Ltd.

 

to the Tsubasa Iwahashi Architects website

 

view more architecture on Architonic

For technical support contact Alfred Giolai ‘A hut on the corridor’ by Tsubasa Iwahashi Architects (JP)